Machines

Heb jij een prachtige koffiemachine van je werkgever in bruikleen gekregen? Dit is zeer waarschijnlijk onze SGL Smarty. Deze zeer betrouwbare, maar vooral zeer elegante capsule machine is door onze barista’s als beste getest in zijn soort. Op aanvraag ook is deze esthetische krachtpatser ook beschikbaar als Nespresso Compatible.


Wil jij echt het echte Italiaanse koffiegevoel thuis krijgen? Met de Crem One ben jij de degene die de perfecte espresso serveert en prachtige melkschuim maakt maakt als een echte barista. En dat allemaal zonder het lastige afstellen van de koffiebonen en het lawaai van een koffiemolen.


Om de Craft Coffee van DutchBeans het beste tot zijn recht te laten komen, hebben wij een groot aantal professionele half-automaat espressomachines geselecteerd. Koffiemachines en espressomachines die gemaakt zijn om het beste uit onze koffie te halen en alleen top binnen hun prijscategorie.


Heb je liever een volautomatische koffiemachine? Ook daar hebben wij reeds onderzoek voor u gedaan. In samenwerking met onze partner hebben wij een aantal machines geselecteerd die voldoen aan onze voorwaarden. De machines kunnen desgewenst op jouw favoriete koffie van DutchBeans afgesteld worden!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina