Thee & specials

Wil jij echt genieten tijdens het harde werken? Haal dan de barista of thee-sommelier in huis. Heb jij af en toe ook gewoon wel eens zin in een heavenly hazel of een vanilla sky? Combineer dan jouw favoriete baristacup met één van onze vele smaken in dezelfde cup. De bekende verwennende smaken van amaretto en pistache of revitaliserende ginseng, verras en verwen jezelf.

Ben jij geen koffieliefhebber, maar wil je toch graag intens genieten? Geen zorgen, thee is de nieuwe koffie. “Fruitige Blonde”, “Verkwikkende Earl Grey”, “Gezellige Appeltaart” of “Eigenwijze Chaï”, aansprekende namen die los van de smaak van de thee al een glimlach op je gezicht toveren.

Met de thee van DutchLeafs leg jij jezelf echt in de watten. Losse thee van hoge kwaliteit, veelal biologisch. Je kunt onze thee los serveren vanuit ons prachtige theeblik. Nog leuker is de combinatie met één van onze mooie plateau’s met daarop 4 of 9 theeblikjes.

De theezakjes van teapigs zorgen voor gemak en heerlijke thee! Darjeeling, jasmine of chai, je gasten hebben alle keus. Teapigs is lid van The Ethical Tea Partnership, is een gecertificeerd b company en plasticvrij verpakt. Hierdoor is de thee niet alleen heel lekker maar proef je ook daar The Taste to Happiness!
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina